WAT ALS ONDERNEMERS
DE HANDEN IN ELKAAR SLAAN?

Zo goed als alle woonbeurzen zijn omwille van het Coronavirus met een jaar uitgesteld. Maar wij begrijpen dat u bouw- of renovatieplannen geen jaar op zich laten wachten! 

Daarom nemen wij ‘het heft in eigen handen’ en zorgen ervoor dat u een Covid Proof traject kan uitstippelen. Dit geheel volgens uw interesses, prioriteiten, tempo en tijdstip. Met verschillende bedrijven uit de interieursector bieden wij u exclusieve voordeeldeals aan, dit als vervanging van de vertrouwde beursacties. U hoeft dus niet in te boeten, integendeel!

Ben jij aan het bouwen, verbouwen of is je huidige woning aan een herinrichting toe? Wel, dan is de Interieur Roadtrip iets voor jou! Van keukenexperts tot schilders, van ramen tot vloeren, de volledige interieursector is vertegenwoordigd. Kortom, deze roadtrip is de oplossing om dit jaar nog je woondroom te realiseren.

WAT MAAKT DE ROADTRIP ZO UNIEK?

UNIEKE ACTIES

Bij elke partner ontvang je een unieke voordeeldeals. Tijdens de ganse periode van de Interieur Roadtrip voorzien onze partners allemaal exclusieve deals die zeker een tripje waard zijn!

OP AFSPRAAK

Interieur Roadtrip werkt op afspraak. Zo hebben we alle aandacht voor uw project en zijn we niet gebonden aan tijdsdruk. Daarnaast kunnen wij u zo een Corona-proof onthaal aanbieden. Geen drukke wandelgangen of beursstanden – maar alle rust en ruimte voor een persoonlijk gesprek. 

ROADTRIP IN LUXE

Een dag vol afspraken gepland? Beleef jouw roadtrip in stijl en luxe! In samenwerking met  AC Bornem hebben wij enkele prachtige Audi E-tron wagens voor u klaarstaan. Wil je weten hoe je kans maakt om zo’n luxe rit? Bekijk de voorwaarden en hoe je kan deelnemen op deze pagina!